Mijn diensten

Sierbestratingen

Gewone bestrating is ‘rechttoe-rechtaan’ en vooral functioneel.
Sierbestrating is mooi (en functioneel). Dit mooie kan zitten in de soort en/of de kleur en/of de vorm van de stenen/tegels maar ook in ‘het verband’ waarin die stenen/tegels zijn gezet.

Bestratingen

Bestrating wordt gebruikt in de wegenbouw. Het unieke van bestrating is dat bestrating bestaat uit losse elementen. Dit in tegenstelling tot een gesloten verharding zoals asfaltbeton. Omdat bestrating bestaat uit losse elementen spreekt men ook wel van elementenverharding. De verschillende elementen van bestrating zijn aan elkaar verbonden maar kunnen relatief eenvoudig weer uitelkaar genomen worden. De toepassing van bestrating op wegen is al heel oud. Al sinds de oudheid wordt bestrating gebruikt als bedekking op wegen.

Grondwerk

Voordat u kan beginnen met het aanleggen van een nieuwe bestrating voor uw oprit, moet u eerst zorgen voor een goede ondergrond. Dat vraagt om goed grondwerk wat bestaat uit het verwijderen van de oude bestrating, het uitgraven en het aanbrengen van een nieuwe goede ondergrond. Deze ondergrond is per bestrating weer anders. Wij adviseren u daarin graag.

Levering materialen

Wij hebben contact met verschillende stenen handelaren in de regio, zo kunnen wij het bestellen en leveren van de materialen zoals stenen en opsluitbanden in goed overleg met u voor u verzorgen. en ook deze werkzaamheden voor u uit handen nemen.